Jag tycker de är så fint att få vara med och ta kort på hela familjen. Ofta hör många va sig till mig för att de vill ha bilder på barnen. Men jag brukar alltid rekommendera att ta några bilder tillsammans hela familjen. De brukar alltid bli uppskattat.

Jag levererar mina bilder digitalt men hjälper er sedan med förstoringar, fotoböcker eller album om ni önskar.

 

”När vi fick vår första son ville vi ha bilder på honom och hela familjen att rama in och spara, men att gå in i en stel studio med en vild 1-åring gjorde mig kallsvettig. När vi istället bad Charlotte om hjälp fick vi välja en plats utomhus där vi kände oss trygga. Hon hade sedan med sig superfina accessoarer till fotograferingen. Det var ingen stress, vår son kunde leka med ballongen och hon lyckades fånga de mest fantastiska bilder på honom och också på hela familjen. N

När vår andra son fyllt 1 år var valet självklart att be Charlotte fotografera oss igen. Att då fånga två små killar på 1 och 3 år kändes som ett mission impossible men vi blev om möjligt ännu mer nöjda. Fotona pryder nu en hel vägg i vår hall.

Vi fullkomligt älskar våra familjebilder som Charlotte har tagit och nu när bebisen i magen fyller 1 år nästa sommar är valet enkelt vem vi kommer be föreviga oss igen. Vi känner oss jättetrygga med Charlotte lyckas fånga barnens goaste sidor med sitt lugna sätt och att de får leka i en avslappnad miljö. Vi som föräldrar behöver inte känna oss stressade att de ska sitta still och kan istället slappna av och njut av en rolig stund ihop.”

Familjen Kylstad